Taylor Kinney Has Beats My Heart

Wednesday, April 30, 2014

"When he knocked on the door, 
when he stares into Carly's eyes 
and when he holding her wrist forward to the gazebo..."
Sudah liat pilemnya? Aaaaah suka suka suka! 
GokiiiiL, matanya itu loh tajem pake banget apalagi badannya yang hmmmm couldn't say anymore. Hahaha maap saya suka out of control kalo ngliat makhluk ciptaan Tuhan yang kali ini looking good and bad boy as well, indeed!
"Who is he???"
Begitu googling, OMG he's Gaga makarel boyfie you know! Damn! How could she's dating with this hot damn guy *oooops
Maap ya, scara saya juga bukan fans atopun updet masalah Gaga makarel tadi [emosi mendadak] apalago doi kan jadian sejak kerja bareng di video klipnya Gaga yang Yoü and I kapan taun itu [brokenheart seketika].
Taylor Kinney
Yowes lah apapun itu, Taylor Kinney is the hottest guy of this month.
Liat aja aktingnya di The Other Woman, even bukan as a main cast tapi penampilannya cukup bisa dibilang, wow! Saya yang newbie baru liat udah dibikin klepek-klepek, disamping alur dan plot pilem The Other Woman sendiri yang easy going dan gampang dicerna karna bergenre drama komedi.

Siapkan sebaskom popcorn dan segudang tawa ngakak kalo kamu kamu ngliat pilem yang sukses meraih #1 at the box office this weekend menyingkirkan Transcendence nya Johnny Depp neither pilem superhero sekaliber Captain America aw!
Carly, Kate & Amber
The Other Woman aja bisa beats all the good movies, so? Tayloy Kinney has beats my heart as well. LOL
---------------------------------
When life has cut too deep and left you hurting
The future you had hoped for is now burning
And the dreams you held so tight lost their meaning
And you don't know if you'll ever find the healing
.
.
.
The Other Women's soundtrack, Britt Nicole ~ The Sun is Rising

You Might Also Like

0 happy thoughts

Makasih ya, buat kalian yang udah berkunjung & leave comment...stay beYOUtiful ^^

Friends of mine

Facebook Pages

Instagram