Black Blazer is A Must Have

Monday, March 16, 2015

"Simplicity is the ultimate sophistication." ~ Leonardo da Vinci
A black blazer is a must-have items in a woman's closet, agreed?? Discount 50% for the black ones and 30% for the blue ones, I've chosen this black ones of course as woman's must have item. And as always when I looking for something, I never got it. However when I don't looking for, they just bumped into my eyes!!! With affordable price as well LOL.

Fyi I've got this ones from Cache Cache...One of the affordable brand from French.

You can pair a black blazer with long dress, jeans, mini dress as well. Ready for casual and formal as well. This blazer have nice cutting in my waist especially and sleeve length about 7/8.

Black-blazer-size-S
must_have
When you get stuck in a moment, then just grab it, coz this black blazer is easy to pair with anyways..I bet it, all of you must have been that time, a morning rush! Gezzzzzzzz.....
Simply way, so you must have this item, at least one in your closet.

You Might Also Like

18 happy thoughts

  1. kecilll ya, klo buat aku gak muat :(

    ReplyDelete
  2. heem..nggak muat tuh buat aku..hehehe

    ReplyDelete
  3. keren banget nih jaket nya, sayang buat cewek yak :D mungkin cocok nya buat pacar ane, tapi dia agak gemuk gan, kira-kira muat nggak ya hhhhh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihi ukurannya ada yg L, sm XL kok :)

      Delete
  4. black blazer, simple but elegan. bisa nyelametin penampilan, tapi paling pas dipakai buat ke kantor mengingat tampilannya yang formal.

    ReplyDelete
    Replies
    1. iya bener, mati gaya tinggal pasang trus cus deh ^^

      Delete
  5. Aku jugak sukak blazer item, Mbak.. Punya beberapa di lemari. Tapi jarang banget dipakek. Mungkin kalok uda kerja nantik bakalan sering deh :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. benernya tergantung padu padannya sai, dipakai casual jg asik...padanin sm jeans keren tuh

      Delete
    2. Aku orangnya gerahaaaan.. Hahah :D

      Delete
  6. Kenapa kalo yg item diskon nya gede ????

    ReplyDelete
    Replies
    1. mau tau aja apa mau tau bangeeeeet? :p

      Delete
  7. merk apa iniii??? aku nyari juga, tapi yg long coat kayanya kereen :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. ish ish ish, itu kan sdh kusebutin mereknya nyonyaaa :p

      Delete
  8. Aduuuuh, ini godaan banget emang. Blazernya ketjeeeh beraaatsss :))
    Tapi kalo yang make eikeh siiy, tetep aja mak bleggarrrr :))

    ReplyDelete
  9. Aku dari kemarin-kemarin, nyari blazzer buat cowok belum ada yg sesuai nih. Sekalinya ada, ukurannya gede banget >.<

    ReplyDelete

Terima kasih sudah berkunjung di blog #beYOUtiful ini, semoga tulisan-tulisan saya bermanfaat :)

Friends of mine

Facebook Pages

Instagram